2024-07-28 1269 浏览
经多年住元朗的朋友介绍, 今日到了呢间怀旧既扒房餐厅,  一入到去, 真的是N年前既装修, 大部份侍应都像在此店工作了多年的老伙计, 一入门口, 一坐低比餐牌后, 3分钟到, 就走来问想要什么, 于是都冲冲点了黑椒牛柳餐和一个杂排餐,  跟住2分钟到就会上一个多士, 同一个汤, 再过5分钟到, 两个热腾腾的排餐就送到我面前, 侍应就叫我用纸巾档住, 他们随即就把汁淋上, 先讲返两个餐既质素, 牛排的确好食,我觉得咁既价钱, 的确超值, 杂排餐既份量也好大, 食完真是好饱饱, 其实唯一对这间餐厅有点不满意的地方, 就是要令顾客食到好急, 成个用膳时间, 30分钟到完晒, 每食完一样, 1分钟内, 侍应就会把它拿走, 当食完晒后,侍应就会直接走来说, 门外好多人等位, "拍烂档"叫你埋单, 真是如果下次想再来, 可能要5点呢D无乜人既时间才好了.
经多年住元朗的朋友介绍, 今日到了呢间怀旧既扒房餐厅
黑椒牛柳
杂扒餐