2021-12-30 236 浏览
今日系30号,听日就系倒数日,为咗庆祝自己今年努力左咁耐,决定食一间最钟意嘅餐厅黎奖励自己。😎呢个系焗松露布旺伦芝士,热辣辣,好香。正当我地唔知点样食嘅时候,就问咗一问经理,Gordon就提议我哋将芝士同面包一齐食,因为如果斋食芝士嘅话就会好咸。点知!!!!效果真系超好食!!下次再嚟都一定会食。睇相系咪有啲似鹅肝呢!食意大利菜一定要食佢哋嘅云吞,呢个就系野菌意大利云吞。佢上边有啲香草,菇,咬落去中间软林林,但侧边有少少硬硬地,一开始以为系煮唔熟,问咗经理话其实系佢哋嘅特色,因为如果煮到熟晒嘅话,就会冇口感。点知食落真系越食越好食呢个系黑松露细扁面🍝,佢有啲似中式嘅面条,但系重点系啲黑松露,全部好入味,斋食都超香口!嚟到呢度,就系女仔嘅天堂啦,因为佢哋有我认为香港最好食嘅Tiramisu咖啡味好浓郁,Cream打到好soft。必食之选!!!你都记住一人一个,因为如果两个人一个嘅话就唔系一定唔够食,因为太好食😋最后,嘢食简直系超水准,我等一阵要讲吓佢哋啲服务态度,员工都好友善,特别系陈经理Gordon好耐心咁回答我地问题,仲提供唔同食法俾我哋参考,绝对系我会再帮衬嘅原因!

焗松露布旺伦芝士

野菌意大利云吞

黑松露细偏面

咖啡味好浓郁,Cream打到好soft。
必食之选!!!
Tiramisu