$300食尽龙虾、鲍鱼等十种海鲜?仲要系新鲜既靓野?你信唔信?本身我都唔信但食完之后发现原来系真真系$300就已经可以食到咁多款海鲜我地两个人就点左手抓海鲜餐同寿喜烧套餐而且店员姐姐仲要劲nice服务劲好手抓海鲜餐(港式避风塘)呢个餐真系劲丰富但系海鲜都已经有:本地龙虾(半只)、刺身(三文鱼、立鱼、北寄贝各二切)、草虾、绿青口、蓝青口、鲍鱼、沙白同鱿鱼除左海鲜之外仲有劲丰富既蔬菜:粟米、三色椒、津葱、Miso酱日本椰菜另外仲有意粉同蒜蓉包仲要有埋Movenpick雪糕做甜品真系估你唔到咁丰富睇下只龙虾几大只几多肉仲要咬落劲爽口弹牙,仲有阵阵既龙虾香同鲜味真系劲正其他海鲜亦好新鲜,真系啖啖满足意粉亦系一绝,因为佢将D海鲜既鲜味索晒加埋我点左超惹味既避风堂口味真系净系食意粉都可以食几碗另外仲点左寿喜烧套餐,亦系一纪店员会先帮你用牛脂开镬再用洋葱爆香,令到成个锅都充满牛脂同洋葱香之后再倒佢个好正宗风味既寿喜烧汤底,甜甜地几好味牛肉劲靓完美既雪花,分布又平均又多牛脂令你食落去口感劲软,入口即溶而且牛味香浓再用热辣辣既牛肉,点埋生鸡蛋令佢表面多左一重滑溜微微熟既蛋汁,就更正蔬菜同其他野食亦好丰富
$300食尽龙虾、鲍鱼等十种海鲜?
仲要系新鲜既靓野?
你信唔信?
本身我都唔信
但食完之后发现原来系真

真系$300就已经可以食到咁多款海鲜
我地两个人就点左手抓海鲜餐同寿喜烧套餐
而且店员姐姐仲要劲nice服务劲好
手抓海鲜餐(港式避风塘)
呢个餐真系劲丰富
另外仲有意粉同蒜蓉包
仲要有埋Movenpick雪糕做甜品
真系估你唔到咁丰富
睇下只龙虾几大只几多肉
仲要咬落劲爽口弹牙,仲有阵阵既龙虾香同鲜味
真系劲正
其他海鲜亦好新鲜,真系啖啖满足
意粉亦系一绝,因为佢将D海鲜既鲜味索晒
加埋我点左超惹味既避风堂口味
真系净系食意粉都可以食几碗

另外仲点左寿喜烧套餐,亦系一纪
店员会先帮你用牛脂开镬
再用洋葱爆香,令到成个锅都充满牛脂同洋葱香
之后再倒佢个好正宗风味既寿喜烧汤底,甜甜地几好味
牛肉劲靓
完美既雪花,分布又平均又多牛脂
令你食落去口感劲软,入口即溶
而且牛味香浓
蔬菜同其他野食亦好丰富
有绍菜、洋葱、金菇、本菇、大葱、唐蒿、豆腐、葛丝同冬菇
每样都好新鲜又爽口
特别推荐一定要食葛丝
早D落佢令佢索晒D汁入晒味
食落劲惹味!

热情果乳酸梳打、荔枝乳酸梳打
两款乳酸梳打都好好味而且落足料
特别系热情果,果味好香浓
最后配返个Movenpick雪糕作结,完美!