2020-10-19 1842 浏览
好耐冇食Subway趁未到Peak time买份食 ⋯⬇️Everyday Value 而家有四款包埋嘢饮$34、好似有Spicy chicken 或者 Bacon 或者 Egg Mayo 或者 Avocado!最后拣咗烟肉。⬇️拣完面包 Honey Oat 佢会 Heat 十几秒之后拣菜( 唔识就叫 Everything 啦)、拣埋 Sauce 之后就会包两层纸比你。俾钱前拣埋嘢饮就 OK。⬇️返到屋企先食D汁多到湿咗一半但有两张纸包住唔会印到出嚟、我自己就好钟意啖啖爽脆新鲜蔬菜配佢啲酱汁。$34有埋罐装嘢饮好食过麦记!⬇️呢间Subway喺万邦行出面街楼梯隔离、千祈唔好戆居居喺里面揾。好似有两张枱可以堂食,Take away就会帮你入袋!啲员工姐姐应该系菲律宾人有礼貌既、食过一次识点落Order就会爱上。健康嘅一餐!
好耐冇食Subway趁未到Peak time买份食 ⋯

2020-10-19