2015-11-26
之前上网揾见到有一张poster $588 有36oz既牛扒所以就book 左黎试下系咪真系咁大旧可能系星期日关系,客人都比较少,但环境都十分舒适佢地用ipad 做餐牌,我地当然就拣36oz牛扒再黎加多个海鲜拼盘tim牛扒要等20分钟,餐前小食有虾片,好脆口好好味食完虾片就到海鲜拼盘啦首先蚝虽然唔算大只,但食落好新鲜到虾啦够晒爽口,又冇咩雪味个到好青口本人就觉得一般般最后蟹脚有鲜味唔错唔错重头戏黎黎36oz 当然系电话食先啦仲有专人帮手切,望住佢切 (因为拣左5成熟) 所以仲有少少血水跟住一人一大旧食落口牛味好重,仲要好淋仲可以加埋芥辣又另一口味依份个牛扒set 仲有配菜 薯条同蔬菜但薯条d盐比教咸左少少,蔬菜系焗过黎反而觉得唔错个餐仲有2个甜品,焦糖炖蛋同埋70%既朱古力布郎尼2样甜品都同样咁出色,依餐饭非常之满足
所以就book 左黎试下系咪真系咁大旧
可能系星期日关系,客人都比较少,但环境都十分舒适 佢地用ipad 做餐牌,我地当然就拣36oz牛扒再黎加多个海鲜拼盘tim
牛扒要等20分钟,餐前小食有虾片,好脆口好好味 食完虾片就到海鲜拼盘啦 首先蚝虽然唔算大只,但食落好新鲜
到虾啦够晒爽口,又冇咩雪味个到好
青口本人就觉得一般般
最后蟹脚有鲜味唔错唔错 重头戏黎黎36oz 当然系电话食先啦 仲有专人帮手切,望住佢切 (因为拣左5成熟) 所以仲有少少血水
跟住一人一大旧食落口牛味好重,仲要好淋
仲可以加埋芥辣又另一口味 依份个牛扒set 仲有配菜 薯条同蔬菜
但薯条d盐比教咸左少少,蔬菜系焗过黎反而觉得唔错 个餐仲有2个 甜品,焦糖炖蛋同埋70%既朱古力布郎尼
2样甜品都同样咁出色,依餐饭非常之满足