2020-07-09
喺网上面见到佢嘅广告今日特登同朋友嚟食, 82系间bar & restaurant 装修充满现代感 位置坐得几阔落舒服~第一round同朋友嗌完佢嘅猪牛鸡串烧发现好有惊喜! 虽然系咁平嘅价钱做饮食 但质素一啲都冇揸流滩! 猪肉油香肉嫩 牛肉牛味香浓 鸡肉多汁惹味由于食物质素唔错 价钱又唔算贵 最后我哋决定是埋佢其他小食!炸洋葱圈洋葱圈好大件 炸到香酥可口 但又唔会油腻 下酒一流!炸一口芝士炸得粒粒金黄 香脆可口 一咬去芝士流心满溢 芝味无穷!鸡泡鱼干油脂清香 烧得微焦香口之余又唔会太干身 咸香加埋 沙律味嘅甜 味道一绝!椒盐黄金鸡髀菇估唔到份量咁多 鸡髀菇粒粒炸得香口惹味 香脆嘅外皮 调味适中唔会太咸 而鸡髀菇仲多汁充满水份 值得推介!炸烧卖即叫即炸热辣辣 经油浅炸后 酥香脆口 加埋椒盐调味 更加咸香滋味 外脆内软 口感弹牙!
炸洋葱圈
洋葱圈好大件 炸到香酥可口 但又唔会油腻 下酒一流!
炸一口芝士
炸得粒粒金黄 香脆可口 一咬去芝士流心满溢 芝味无穷!
鸡泡鱼干
椒盐黄金鸡髀菇