2020-05-04
友人早排食过依间pancake, 有好评,仲话依家二人set $388 好抵食我就趁住长假前平日黎试下门口入座仍然有$388 既牌,甘就一心谂住叫依个set入到去,大约七点唔算多人点知店员就话因为假期前,所以$388 set 要跟原价$588, 但依家食满500 可以减50, 所以只系$538,,,,甘门口个牌就应该收番走。。有少少呃人入黎feel, 大部分人见到吸引入左黎。。。就算听到做原价都未必起身即走。。。。但计过后。。其实单点仲平一截依个沙律系跟主食加,只系加$38 好大碟,收银话好大碟够抵食, 沙律菜都算新鲜,而且有埋牛油果同烟三文鱼,女仔一个食依个都饱左。。。主食我地叫左个benedict 同意粉benedict 又系沙律呀, 蛋好流心,都算有蛋味,下面垫左菠菜三文鱼,味道夹得几好,块包又够脆,好过其他餐厅用英式松饼。。依款个味道都有惊喜,够辣,系d 虾唔算大,已经得几粒,意粉就系一人份甘,相对上面两碟,依个比较细份量最后梗系唔少得pancake, 三层厚厚的, 而且pancake 都系有莓味,唔错,口感好梳乎得黎会有少少实在感架~~如果唔钟意食太空气,推介要食依间~~~c
我就趁住长假前平日黎试下
门口入座仍然有$388 既牌,甘就一心谂住叫依个set
入到去,大约七点唔算多人
但计过后。。其实单点仲平一截
主食我地叫左个benedict 同意粉
cream 够滑唔甜,衬得好,依间pancake 绝对会encore~~