黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2023-12-08 125 浏览
🇭🇰 尖沙咀-黑木亭居酒屋二访黑木亭🤭成日去开尖沙咀脱毛都会经过呢间餐厅~~所以上次食完今次又去啦 今次见到佢有个优惠系二人餐 包劲多嘢食 就二话不说…..🤣⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗☑️整体方面:场景都仲系咁日本风😍今次去食呢个商务二人前仲包埋自助沙律吧~~可以去仼拎小菜 汤 沙律….餐牌收费清晰~嚟紧可能会再去食 因为见到个餐牌好多嘢食都好似好吸引🤭🔷 平日商务二人前(⭐9/10) $398🔸 六贯寿司盛配汤乌冬🔸 芝士流心玉子鳗鱼饭🔸 火灸左口鱼边卷🔸 三点刺身盛🔸雪糕今次呢个二人前有好多唔同嘅定食可以选择(可以俾我哋拣两个)~~而我哋就拣咗寿司配乌冬同埋玉子鳗鱼饭👆🏻 寿司🍣好新鲜 鱼又大片 配埋乌冬好饱肚~~而鳗鱼饭有好多味素喺面层 鳗鱼饱满 玉子好厚身!!而套餐仲包咗指定刺身同埋指定卷物,左口鱼食落好弹牙爽口,估唔到有成六旧 好抵食😍另外个刺身就每款有两块,我今次系三文鱼八爪鱼同埋油甘鱼,每块都系厚切,食到好满足~最后仲有埋雪糕做甜品👍🏻饱到行唔郁啊大佬😎⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
🇭🇰 尖沙咀-黑木亭居酒屋

🔷 平日商务二人前(⭐9/10) $398
🔸 六贯寿司盛配汤乌冬
🔸 芝士流心玉子鳗鱼饭
🔸 火灸左口鱼边卷
🔸 三点刺身
🔸雪糕

🎏地址:黑木亭居酒屋 (金马伦道) (尖沙咀)
1.尖沙咀金马伦道58-60号国钯大厦地下至1楼
2. 天后清风街10号清风大厦地舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #尖沙咀美食 #尖沙咀#尖沙咀餐厅#黑木亭居酒屋

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_尖沙咀