2024-10-13
朋友介绍呢间竟然可以打边炉4个钟,唔系嘛? 朋友话要一星期前系网站预订,只要预订到,就可以由12:00食到16:00 !未够12:00已经排长龙,入去第一时间就需要先拣餐, 我地拣左个最平既$178 , 先黎叫左椰子鸡锅底(汤底除左鸳鸯锅要加钱,其他都系免费全部都可以拣), 个汤底好浓好香,好够味,净系饮个汤都够🌻🌻🌻🌻🌻虽然系最平𠮶个餐,但系都有得叫牛肩肉,牛脷,同埋猪肉,我哋两个人每次最多可以嗌四碟真系正,啲肉全部都好新鲜,全部嚟到都好粉嫩。 仲有出边自助嘢食种类有超级多,有超多嘅丸、菜等等,最正系竟然有特长蟹棒,同埋发水鱿鱼,真系值回票价!🌻🌻🌻🌻🌻仲有好多熟食,炸物,同埋甜品,不得不提除咗甜品有好多款,雪糕雪条都有好多款,当中更加有Häagen-Dazs雪糕都系任食,真系不得了,所有嘢食都数之不尽,佢3:30前会截止攞嘢食,但系就可以食到四点,真系CP值超级高🌻🌻🌻🌻🌻
🌻🌻🌻🌻🌻
🌻🌻🌻🌻🌻