餐厅: 百份百餐廳 (平田商場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (平田商場)
资讯:

2013-09-09 84 浏览
吃茶记,面包铺是一星期总要做几次的事,经验尚算丰富,以下系我对呢间茶记既食评1. 食物质素 (餐厅部)卖相:中上,起码用既碟系干净无污秽,或者崩左呢d问题味道:中等,热度足够,小炒缺镬气份量:减肥中的女士会岩岩好,一般男人都应该要求加底才会有饱足感2. 服务态度(餐厅部)一般都无咩问题,系个收银真系生手得制,有咩可能食$150野比$500纸佢找,佢找返$150比你,你同佢讲佢仲要话岩呀1. 食物质素(面包部)味道:味道大部份普通,某几款属中上,偏轻身款式:款式不算多,而且很多面包店应有的都没有,但胜在喜欢创新2. 服务质素(面包部)每日我都仲意买个包加杯冻啡少甜做早餐,以下系本人既经历:第一天:收银姊姊唔识禁面包价钱加钱有野饮,所以本人呆等第二日:收银姊姊入错单,冻啡少甜变热啡,又要再等第三日:收银姊姊又入错单,冻啡再变成热啡,不同的是侍应姊姊今次既死鸡撑饭盖,当时得我一个人等紧外卖,侍应姊姊拎住杯热啡嗌住:「外卖热啡!」咁行埋黎我度,我梗系同佢讲我要冻啡喇,佢居然答我:「喔,呢个唔系你架,你杯冻啡整紧!」听完真系啤一声,仲要比我见到个收银同佢做咗个sorry既动作。喺客人既角度,我宁

1. 食物质素 (餐厅部)
卖相:中上,起码用既碟系干净无污秽,或者崩左呢d问题
味道:中等,热度足够,小炒缺镬气

2. 服务态度(餐厅部)

1. 食物质素(面包部)
味道:味道大部份普通,某几款属中上,偏轻身

2. 服务质素(面包部)
每日我都仲意买个包加杯冻啡少甜做早餐,以下系本人既经历:

第一天:收银姊姊唔识禁面包价钱加钱有野饮,所以本人呆等
第二日:收银姊姊入错单,冻啡少甜变热啡,又要再等
第三日:收银姊姊又入错单,冻啡再变成热啡,不同的是侍应姊姊今次既死鸡撑饭盖,当时得我一个人等紧外卖,侍应姊姊拎住杯热啡嗌住:「外卖热啡!」咁行埋黎我度,我梗系同佢讲我要冻啡喇,佢居然答我:「喔,呢个唔系你架,你杯冻啡整紧!」听完真系啤一声,仲要比我见到个收银同佢做咗个sorry既动作。喺客人既角度,我宁愿你同我老实。
第四日:我潜意识话我知,呢间野都错左连续3日喇,无可能再错喇挂。因为咁,我喺佢入机时特别留心,我见到佢今次入咗2次冻啡,我等紧杯啡时,我喺度谂应该系我睇错既,第四日无可能再错喇。5分钟后,侍应姊姊拎住2杯冻啡出黎,我咀都o埋,喺我转身走果一刻,我觉得当晚开果期金多宝系我架喇,因为我无谂个一间食肆可以连续4日错同一件事,而呢件事全部都发生喺同一个顾客身上。只有一字:「服」
外卖自取
  • 面包部果个无礼貌既服务员:佩佩