2020-04-17
🌸#girlsfoodies旺角#girlsfoodies泰国菜 🌸【💛 黄店 #GF_List 】🉑 :外卖自取 | 网上外卖平台 .⭐评分: 7.5/10——————————————————系熟食中心原来都有黄店!嚟到泰风佳味海南鸡,紧系要试下佢哋嘅招牌菜!——————————————————
▪️泰式海南鸡饭 ($41) 冻饮加 $3.痴线41蚊咁大碟鸡,仲以为会得几嚿肉加两块蕃茄青瓜,呢到有成个例牌份量😨仲要搭多只鸡翼比我,唔通姐姐觉得我唔够肉食?佢个泰式酸辣汁劲好食,酸酸地带蒜香,系食完要刷牙个种酱汁,依家带口罩唔怕!无论点鸡、油饭定椰菜都好夹~.鸡肉入口本身觉得好滑身,咬落就觉得鸡胸位比较靭,最软淋嫩口反而系翼位;油饭干身粒粒分明,无因为一大煲煮定而变一pat嘢,油香唔算重,但41蚊我系绝对收货😌...✨ 泰风佳味海南鸡 ✨📍 旺角熟食市场2号舖⏰1200-2100
【💛 黄店 #GF_List 】
🉑 :外卖自取 | 网上外卖平台 .
⭐评分: 7.5/10
——————————————————
—————————————————— ▪️泰式海南鸡饭 ($41) 冻饮加 $3
✨ 泰风佳味海南鸡 ✨
📍 旺角熟食市场2号舖