2016-08-03
呢几日花了点时间自己一个周围行吓睇吓野,大概开始已唔想同任何人讲自己嘅心情,所以一个人行下都系不错嘅选择,今次就由跑马地行出天后,过程中见到呢一间潮店 iseeisee.想开饭网睇一睇原来佢已经开咗好多分店,但系竟然一次都未食过,我实在有点惭愧!唔试下又点可以叫自己做食家呢?呢度主打系全手工自家制雪条,最出名嘅系草莓同埋芒果味,另外呢伯爵红茶都十分之受欢迎!唔知点解我最后呢三个味道都无拣到,实在唔知𠮶一刻自己谂紧啲咩!最后我竟然点左一个红苺配芝士嘅雪条,其实我唔钟意咁浓厚嘅牛奶味。。所以我都唔知自己点解会拣咗呢个味!Happiness is eating lovely icy pop before it melts .既然你讲到咁我决定趁佢未溶食咗佢,红苺同芝士实在系几夹嘅, 奶味比较重,真系要睇个人喜好!如果你问我$42.1条雪条值唔值呢,我自己就觉得一般般啊,可能我今日选嘅雪条唔啱我口味!其实应该草莓会比较适合,不过自己一个坐响窗边望住啲车走过,花左15分钟坐响度谂一谂野,$42都叫值回票价!
想开饭网睇一睇原来佢已经开咗好多分店,但系竟然一次都未食过,我实在有点惭愧!唔试下又点可以叫自己做食家呢? 呢度主打系全手工自家制雪条,最出名嘅系草莓同埋芒果味,另外呢伯爵红茶都十分之受欢迎!
唔知点解我最后呢三个味道都无拣到,实在唔知𠮶一刻自己谂紧啲咩!最后我竟然点左一个红苺配芝士嘅雪条,其实我唔钟意咁浓厚嘅牛奶味。。所以我都唔知自己点解会拣咗呢个味! Happiness is eating lovely icy pop before it melts .
既然你讲到咁我决定趁佢未溶食咗佢,红苺同芝士实在系几夹嘅, 奶味比较重,真系要睇个人喜好! 如果你问我$42.1条雪条值唔值呢,我自己就觉得一般般啊,可能我今日选嘅雪条唔啱我口味!其实应该草莓会比较适合,不过自己一个坐响窗边望住啲车走过,花左15分钟坐响度谂一谂野,$42都叫值回票价!