(非会员)
2006-12-27 5 浏览
之前去食过,觉得几好,最喜欢烧菠罗,羊扒,粟米等蔬菜,但最近2次就十分之差,上次系尖沙咀另一间分店食,d野已经无咁好食,仲要赶人走(因为够2个钟,但啤酒小姐在最后5分钟才送上啤酒,姐姐,你杯酒咁迟黎,比人饮埋先都得挂?有唔系无位)今次仲衰,烧烤少左不特止,价钱又贵左(因为系23号,既然你收得贵左,唔该比番多d野我地食啦)中间d鱼生又唔新鲜,食左2件夜晚番屋企就有少少肚痛,好彩唔严重。烧烤又差唔多无晒d蔬菜,得番烧菠罗,羊扒又无,来来去去得d烧肠呀,鸡翼呀,最多都系烧羊仔肶,烧肾又硬到咬唔开,最离谱系食左个半钟倒佢地竟然要我埋左单先,佢地系咪惊我无钱比?定系佢地埋张单要成半个钟?倒不如叫佢地学大家乐比钱买左飞先有得食丫。奉劝大家唔好去呢度食。