2022-11-04
(呢篇系比大家嘅留言炸爆推出黎😂 虽然有正职在身未必即刻覆到大家留言 但我一得闲会覆返架 所以大家以后有兴趣嘅舖头即管留言话我知🤓).平时劲钟意乱行街坊面包舖寻宝 今次就路过发现长条麻糬波波咁得意 梗系即刻买来试试啦.⭐️朱古力麻薯QQ条 $5/条 $14/3条一条差唔多等于平时3粒长 价钱方面无得输👌🏻整体黎讲系正常麻糬波波味道👍🏻表面朱古力粒粒都几多🤔即食表面有啲焗到偏硬 始终长条表面面积比 圆形多🤔反而夜晚放软咗仲好食👍🏻胜在$5咁大旧 路过可以一试.同场加映见到好大个泡芙 但已经无肚试 下次路过再同大家试试.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_大埔 .#名都饼店 (大埔)地址:大埔靖远街57号.⭐️评分:味道:3/5环境:-/5服务:-/5抵食:5/5 暂时揾唔到第间抵过佢.#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #大埔美食
⭐️朱古力麻薯QQ条 $5/条 $14/3条
同场加映见到好大个泡芙
但已经无肚试 下次路过再同大家试试
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_大埔
#名都饼店 (大埔)
地址:大埔靖远街57号
⭐️评分:
味道:3/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:5/5 暂时揾唔到第间抵过佢
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #大埔美食 #面包 #朱古力 #泡芙 #大埔广场 #大埔墟