2024-10-23 845 浏览
近排都好少食西餐,所以专诚去parkview食个lunch佢哋嘅食物质素一向都好稳定,唔会太惊喜但绝对不俗。一排无去,见佢哋都换咗啲新移民侍应生,但绝对唔似坊间侍应嘅服务态度。反之可以观人于微,简单啲真系望到你眼色,已经会自动埋台睇你有咩需要。如果唔系全程广东话,我真系以为去咗深圳商场食晏。侍应对餐牌上嘅细节亦都好清晰,亦好乐意介绍菜式比客人。所以,成餐饭真系食得好舒适。沙律同餐包永远都系好新鲜,随餐附送嘅餐包仲要热辣辣得嚟又软熟。沙律🥗用料新鲜,绝对唔会好似坊间某啲餐厅咁,睇到都唔想食。主菜叫咗南瓜汁意大利云吞同黑松露Risotto, 两款嘅软硬度都恰到好处、而且个汁料又够香浓,各自带出黑松露同南瓜嘅真实香味,快速清碟总括来说,餐厅由食材同烹调至服务都系高质之作。有心做嘅食肆,货真价实嘅话,就算取价较高,但用心营运,亦都有佢哋嘅生存空间嘅
近排都好少食西餐,所以专诚去parkview食个lunch

佢哋嘅食物质素一向都好稳定,唔会太惊喜但绝对不俗。

沙律🥗用料新鲜,绝对唔会好似坊间某啲餐厅咁,睇到都唔想食。

用餐优惠
信用卡优惠