系尖沙咀食个平价lunch 真系好难揾,想食一个高质又平嘅lunch 就更难揾。 果日同同事误打误撞入咗去依家616 。 我原本以为依间唔系打边炉咖咩? lunch 打边炉会唔会太heavy 得济? 结果当然俾同事笑啦! 你睇下人地menu,有lunch set 咖。 几平㖞,一个lunch set 都系$48 蚊,仲要有支装野饮。 太抵了吧! 咁去试下啦! 环境宽阔,有个靓靓酒吧台如果唔系要返工,实饮返支。 啤酒并不是太多大品牌, 想试新嘢啤酒可试下。 环境都以本土创作及酒吧格局为主。 讲返正题,我叫咗个芝士红烧牛肉面菊花桂圆露牛肉串烧冰麻牛串烧牛,唔系街边食果d 一片片。旧肉大旧得嚟,又多汗。 重点唔会 烧蕉晒好食,旧肉对得起个价钱。其实我本来以为48蚊份量唔多,点知嚟到,牛肉量好多。 值得推!我先饮咗啖汤,强烈建议你先饮啖汤,清甜,牛肉味重而不油。 最后上咗冰麻牛,食得麻辣一定可以试,整得好入味。 整体话俾我知,下次lunch 可以再嚟。
系尖沙咀食个平价lunch 真系好难揾,
想食一个高质又平嘅lunch 就更难揾。

果日同同事误打误撞入咗去依家616 。

太抵了吧! 咁去试下啦!

环境宽阔,有个靓靓酒吧台
如果唔系要返工,实饮返支。
啤酒并不是太多大品牌, 想试新嘢啤酒可试下。

环境都以本土创作及酒吧格局为主。
讲返正题,我叫咗个
芝士红烧牛肉面
菊花桂圆露
牛肉串烧
冰麻牛

好食,旧肉对得起个价钱。

我先饮咗啖汤,强烈建议你先饮啖汤,清甜,牛肉味重而不油。

最后上咗冰麻牛,食得麻辣一定可以试,整得好入味。

整体话俾我知,下次lunch 可以再嚟。
  • 芝士红烧牛肉面