2020-05-25
Beans 嘅嘢食一向我都觉得好好食,之前佢外卖自取做紧七折,而家得返八折咋☹️。不过今日我就选择堂食。1. 巴马火腿火箭菜薄饼 Parma ham and Rocket👉🏻 我好钟意佢个饼底脆卜卜,佢啲巴马火腿同火箭菜份量都好多,唔会俾少少你就算😍,最紧要系咩?真系有好多芝士😍2. 豪华英式全日早餐 Deluxe Full English Breakfast 👉🏻个黑松露炒蛋好香,好有黑松露味😍。将个窝夫搽啲cream夹埋旧烟三文鱼食,简直一流😋3. 牛油果蟹肉义大利饭 Avocado Crab Risotto👉🏻食落好creamy😋,味道相对地淡,因为要食个啲牛油果味,但系略嫌蟹肉唔够多4. 青苹果乳酪慕丝 Green Apple Yoghurt Mousse👉🏻个卖相好吸引,好适合小编呢啲港女打卡用,好花心思用糖霜沈𠮶beans字出嚟。但系因为呢个心思要等好耐先上,同埋食落去略嫌个mousse硬左少少,同埋个青苹果味唔系太出。