2022-04-24 402 浏览
我第一次写食评!食品其次,胜在呢度服务够好👍🏻本身睇到网上嘅介绍,任点任食嘅Cafe,咁就WhatsApp 落Booking,好快脆转头有人覆电话给我,可惜,想book位个日已full booking,但同朋友商量过决定排walk in,估唔到,对方知道有booking取消后,好快就帮我地reserve 好位置,真喺好有心同尽责环境唔错!安排坐窗口位置餐单内任食menu 可以点嘅食品,基本上已包沙律、小食、主菜、甜品,散点得嚟可以凑成一个set 咁上!我地两个女仔点齐menu上所有食品,由12点坐到6点,倾住偈食住嘢,饮品无限Refill,真喺唔觉口干,而餐厅唔喺求其冲而且款式选择多,最紧要喺,每位侍应的服务态度好好,不停送上新饮品同时收走旧空杯,一天下来,她们都充满笑容,不停送上服务,让我感受到佢地确实喺真诚地为客户服务,这一点很欣赏他们的员工👍🏻玫瑰🌹鸡翼 - 必食推介喺优惠期内,免费送多一客鸡翼,足足有6只咁多玫瑰蜜饯汁好香,鸡翼嫩滑多汁好入味炸虾多士黑松露烟鸭胸意粉海盐麻薯雪糕窝夫,有惊喜,呢个我会想返转头再品尝多次甜品咖啡都好好味😋有猫猫公仔因为太贴心嘅服务体验,食品也有惊喜
我第一次写食评!
食品其次,胜在呢度服务够好👍🏻

环境唔错!

安排坐窗口位置

玫瑰🌹鸡翼 - 必食推介

喺优惠期内,免费送多一客鸡翼,足足有6只咁多
玫瑰蜜饯汁好香,鸡翼嫩滑多汁好入味

炸虾多士

黑松露烟鸭胸意粉

海盐麻薯雪糕窝夫,有惊喜,呢个我会想返转头再品尝多次

甜品咖啡都好好味😋

有猫猫公仔

因为太贴心嘅服务体验,食品也有惊喜,优惠期内无限时任坐,食品饮品源源奉上,坐足6个钟每人消费只喺$180

临走前,答应佢哋会留好评!
希望会有机会再一次去体验

• 玫瑰鸡翼