2013-07-06
因为朋友有张6折劵,所以一早book定位!!!我地book8点,7点9到左有枱即入,,正丫一入到去有个靓仔过黎介绍今晚special 系烟三文鱼,特价38!!!由于太肚饿即刻点左两碟!!!上菜个阵个靓女仲提醒我地中间有粒酸瓜tim另外点左必食ge Bacon Cheddar Fries!!浓浓ge cheese配烟肉碎,再配sour cream,好味丫!!!原本想出去Fresh Garden Bar,但由于6个人,每人一次就5百几!!...都系点2个沙律算数!MENU里面得2种沙律,决定每样点一个!!!一个Caesar Salad With Teriyaki Chicken,鸡有点霉,但沙律酱搭够!!!另一个系Salmon Carolina Salad, 第一次食!!每样材料都系碎碎份,再配个酸味味ge汁,,几开胃!!主菜黎啦~~Triple Play系最好选择!一次食晒3样必食之选!!猪仔骨酸味味而且好淋~~另外仲有炸虾同炸鸡!!!粉唔会太厚,,调味唔会过咸!!!而且配左两只汁...一个似泰式酸辣酱,另一只似蛋黄酱!!个人钟意酸个只跟主菜可选薯蓉或薯仔!!薯蓉其实冇咩特别,,配菜总是
我地book8点,7点9到左有枱即入,,正丫
由于太肚饿即刻点左两碟!!!
MENU里面得2种沙律,决定每样点一个!!!
Triple Play系最好选择!一次食晒3样必食之选!!
薯蓉其实冇咩特别,,配菜总是冇味!!!
一个系Parmesan Shrimp Pasta,有5只㶶㶶地ge虾~
食落第一啖,好辣,唔知用左d咩粉煎过!!
整体唔够汁,,而且偏啖!!!
d鸡肉依然偏霉,整体不过不失!!
我地6人行total点左8碟野,6折劵折完卖单8百几!抵!
题外话/补充资料:
一定要book位,,多人食较抵!