2022-04-11
经典扒房𝗹𝗮𝘄𝗿𝘆’𝘀 𝟲折优优至20/4妈妈平时健康问题已经好少食牛,但上年佢试咗𝗹𝗮𝘄𝗿𝘆’𝘀后,今年生日又主动话想再食,由于冇咗晚市所以就𝟯𝗽𝗺食~⏳𝗧𝗶𝗺𝗲 𝘀𝗹𝗼𝘁: 𝟭𝟰:𝟯𝟬~𝟭𝟲:𝟯𝟬 / 𝟭𝟲:𝟯𝟬~𝟭𝟴:𝟬𝟬我哋4个包括家姐仔都系拣咗🍄#蘑菇汤,冇拣salad !(salad系🧊冰阵上嘅)汤非常够热,劲浓郁蘑菇香味🍄餐包方面系有🥯 #麦包, 🥖#法包本身今次𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗好想同家姐仔一齐食儿童餐(no discount)因为好中意佢杯雪糕🍦😭😭🥩最后同妈妈都系照旧要咗𝗖𝗮𝗹𝗶𝗳𝗼𝗿𝗻𝗶𝗮 𝗖𝘂𝘁 6安士🥩 𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗 (medium rare),妈妈 (medium well) 🥩肥肥就叫𝗘𝗻𝗴𝗹𝗶𝘀𝗵 𝗖𝘂𝘁 10安士(medium)🥩最中意呢度嘅🥔#薯蓉 加埋烧汁简直系「完美」仲有埋𝗬𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗶𝗿𝗲 𝗣𝘂𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴🍮 另外可以加钱要🥦#忌廉菠菜/ #粟米🌽🥩个份量真系超大,食量大嘅𝚅𝚒𝚎nn食完啱啱just full,肥肥就食净一块!而家姐仔好叻,食剩少少🤏🥩𝙾𝚟𝚎𝚛𝚊𝚕𝚕今次水准系好过之前,超级𝚓𝚞𝚌𝚒𝚢有牛味,但如果中意食淡口味可能借觉得烧汁会salty咗d!
我哋4个包括家姐仔都系拣咗🍄
🥩𝙾𝚟𝚎𝚛𝚊𝚕𝚕今次水准系好过之前,超级𝚓𝚞𝚌𝚒𝚢有牛味,但如果中意食淡口味可能借觉得烧汁会salty咗d! 所以一定要叫d dessert 🍨 食,另外 #薯条🍟都做得好出色~
服务态度方面好就架啦,再加上做紧6折优惠,简直抵到太公都话抵~ 今次会补上之前去食嘅相📸
𝐻𝑎𝑝𝑝𝑦 𝐵𝑖𝑟𝑡ℎ𝑑𝑎𝑦 𝐴𝑔𝑎𝑖𝑛~ 𝑀𝑎𝑧𝑖~