2025-01-10 59 浏览
今日去咗旺角陈仪兴牛什粉面食佢哋最出名嘅崩沙腩同沙瓜,崩沙腩系招牌食品好食就唔需要再多讲,沙瓜少啲地方有得食,问个店员,佢话其实系牛嘅第四个胃,口感软滑而又好有咬口。我哋一入门口就叫咗个沙瓜餐客饭配套餐,包括一碟芥兰,同冻奶茶。我哋再叫咗净食崩沙腩。沙瓜真系好爽好滑,个牛腩汁都好鲜甜,配埋一齐食啱啱好,沙瓜底仲有啲生菜垫底,吸晒啲汁,一齐食就一流。崩沙腩入口即溶,好鲜好有牛味,就咁净食大大份,啖啖肉,唔使悭住悭住食好爽😄再加碟芥兰就一流,杯冻奶茶都唔会太甜,冰量都唔会好多,咁样点一个晚餐就好够喇,叫净食好过叫两个套餐,可以一次过大大碟咁样食,过足瘾。另外再点「我要晒」炸物,墨鱼条爽甜,炸云吞有原只虾,样样都好食。饭餐的饭量足两个人分。
今日去咗旺角陈仪兴牛什粉面食佢哋最出名嘅崩沙腩同沙瓜,
我哋再叫咗净食崩沙腩。

饭餐的饭量足两个人分。
  • 净崩沙腩
  • 我要晒