2019-01-16
616被熊猫仔评为我最喜爱火锅店👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽616由佢岩岩开 我已经系佢忠实fans到而家更加系die hard fans😂😂😂佢最开头牛肉嘅款式好少 供应量又唔稳定 又要排好耐队先有得食而家款式多左好多 供应量又充足 又有好多分店分散人流 全靠一班好有heart嘅老细👍🏽牛肉好多款式 要油花有油花 要肉味浓有肉味浓 总之一定有你岩食嘅牛肉😍😍我会多数会拣清汤或者青花椒汤底 甘靓嘅牛肉 太浓嘅汤底会盖过阵肉味 由佢清清地开始 到最低甜到👍🏽👍🏽至于青花椒汤底个阵辣味好过瘾 又唔会好咸又唔会好辣 麻麻地个种感觉 坚爽皮🤪🤪最后酱料 我最怕咩都沟一餐 好似唔知食左咩甘 系呢度我一定系劲多葱加牛肉汁加少少醋加少少青柠 正😜😜谂起又想616😂😂绝非打手 真系欣赏一班年轻老板想将最好嘅野俾我地食 绝对系良心小店😎😎不得不提 佢地嘅员工好好服务
616由佢岩岩开 我已经系佢忠实fans
到而家更加系die hard fans😂😂😂