2023-05-10 93 浏览
∘⠁⠄铁板超✯尖沙咀∘⠄⠁朋友介绍我嚟呢度食铁板烧因为下昼时间有六六折❤️真系超抵食!食平嘢食好嘢嘅我梗系唔会错过啦。餐厅入边好大有唔同嘅房间,而且老板真系好钟意咸蛋超人🦸好多佢哋唔同嘅摆设🥰👯二人前👯‍♀️💕活龙虾🦞真系非常大只呀,简直系视觉嘅享受😎而且龙虾肉好鲜甜弹牙!💕南非活鲍鱼活生生嘅鲍鱼好大只呀~食落去实在太满足啦!💕法国鹅肝鹅肝嘅味道实在太Juicy! 而且都好厚身。加上多士脆卜卜!💕日本A5和牛厚烧A5和牛实在太好味啦,非常Juicy肥美。简直唔舍得食晒佢!💕虾干蟹子炒饭师傅将饭炒到粒粒都有金黄色,实在好厉害啊!💕沙律,前菜(芥末八爪鱼🐙脆鱼核桃)💕季节野菜及炒杂菜师傅抄得非常好食😋加上大豆芽来炒不错👍🏻💕龙虾海鲜汤用龙虾头来做美味的海鲜蚬汤,非常鲜味十足!而且龙虾头有好多肉同埋膏。💕甜品豆腐雪糕作为最后的一道菜。刚刚好的饱意!适逢呢个星期系母亲节,所以师傅都帮我哋画咗个母亲节嘅图画。俾我哋打卡影相好靓呀🥰
∘⠁⠄铁板超✯尖沙咀∘⠄⠁

👯二人前👯‍♀️
💕活龙虾🦞
真系非常大只呀,简直系视觉嘅享受😎而且龙虾肉好鲜甜弹牙!
💕南非活鲍鱼
活生生嘅鲍鱼好大只呀~食落去实在太满足啦!
💕法国鹅肝
💕日本A5和牛厚烧
💕虾干蟹子炒饭
师傅将饭炒到粒粒都有金黄色,实在好厉害啊!
💕沙律,前菜
(芥末八爪鱼🐙脆鱼核桃)
💕季节野菜及炒杂菜
师傅抄得非常好食😋加上大豆芽来炒不错👍🏻
💕龙虾海鲜汤
💕甜品
豆腐雪糕作为最后的一道菜。刚刚好的饱意!