疫症期间店舖,没有关门继续营业, 一入到去就有一支酒精搓手液畀客人去擦干净手。入到去坐低之后, 问咗店员拎咗两只碟仔,放口罩, 之前去过3间分店 旺角 及 坚尼地城 及 西营盘, 每次都食晚餐时段都,但今日拣左午饭时段食,我一定会点我最爱食嘅酸菜鱼, 不过喺呢间店舖竟然发现有迷你酸菜鱼午餐可以点。 用咗桌上嘅q r code去点餐, 中间有漏单嘅情况,不过追单后就ok68蚊酸菜鱼连饮品,白饭酸菜鱼同其他分店一样都做得咁好食 ,酸菜咬落爽口, 但今次有啲特别入面加咗草菇 ,其他分店比较少见 ,味道好夹, 鲈鱼份量多, 大件又抵食, 不过今次呢碟酸菜鱼唔系好热口, 其他分店较为热口。 配白饭好正口水鸡48蚊午餐一碟分量看似唔多, 实际上起码有十几件鸡, 用辣油浸住用青瓜伴菜, 唔会太嚡口。牛肉麻辣香锅56蚊 连饮品牛肉喺辣椒嘅衬托之下非常香口, 配料方面绿色青辣椒非常多, 仲加入莲藕 ,土豆 芽菜, 都系正宗四川食品。 配白饭好正饮品口味好独特: 系最夹辣味嘅酸梅汁味

68蚊酸菜鱼连饮品,白饭

口水鸡48蚊午餐