$68+$12 唔系几足料烟三文鱼碎蛋焗薯+酥皮磨菇汤之前晚餐也试过佢哋意粉色香味几好,而且面质很有咬口不似港式意粉过腍,意大利人称赞好似叫al dento👍,但我的胃酸不多容易痛,这al dento对我来说硬了点😐所以还是点了my favorite $68烟三鱼碎蛋焗薯跟磨菇汤+$12酥皮,未几rbbort 机械人就先送上焗薯,可是失望地咁小三文鱼和蛋放在薯仔面咁孤寒😒平时去开其他分店是几多份量!!可能酥皮要焗需时?等了颇久!但有水准松脆酥皮绵滑香浓磨菇汤作为ending.男待应招呼很好道别,但全场只有佢1个+2个机器人太辛苦了,快啲请人!
$68+$12 唔系几足料烟三文鱼碎蛋焗薯+酥皮磨菇汤

题外话/补充资料: 上次来见佢哋女主管见紧新人体谅可能唔够人手,所以上次酸忌廉烟肉碎干干哋又鬼咁小,其他分店香滑湿润滋味可做招牌菜. 第一次无出声,但厨房长期由些生手来做咁唔得!快啲请人!
  • 酥皮磨菇汤