2018-04-11 1740 浏览
啱啱星期日睇完7人榄球赛,因为朋友有南华会会员证,所以就去咗入面嘅Inn Side Out。睇比赛嘅时候都已经饮咗两三杯啤酒你都继续现祝睇波嘅气氛,我就叫咗Gweilo draft,而朋友就叫咗La Chouffe draft。呢度最正系花生任食,剥完啲壳一嘢扫落地下,好似小朋友一路食一路玩咁,满足哂扰乱嘅欲望我地叫咗一个pepperoni pizza 同nachos with crabmeat dip。Pepperoni pizza饼底大约3、4mm厚,脆得嚟有少少厚度,食落唔济。辣肉肠、肉肠、蘑菇、橄榄舖满成个薄饼,滋味无穷Nachos跟芝士白汁蟹肉酱,我都系第一次食。由于个酱好浓,我食咗一阵已经有啲漏。不过点住nachos,就自然上咗瘾咁不停放入口,加埋啖啖新鲜蟹肉,我只可以讲句,"姐很饱但还是想食"

La  Chouffe  (左),  Gweilo  (右)

Pepperoni  pizza

Nachos  with  crabmeat  &  cheese  dip

Nachos跟芝士白汁蟹肉酱,我都系第一次食。由于个酱好浓
2018-04-08
Pepperoni  pizza