2015-04-29
ig食评通常女友写, 今次我出马~ 除左食物, 体验系我concern0.0我第一次去7080 韩风味浓~服务我比5粒星~ 叫人叫左大约十五六次, 都即到。xDD一黎到 最靓既猪腩肉好吸引~ 因为我同女友都觉得靓到好似假既咁~ 烧埋仲好食~ staff 见我地笨手笨脚都主动帮手~宜家学识左烧野食~xDD 要食!!相反, 牛肉就有点逊色! 普通, 色沉, 多次韩烧, 都系食猪始终比较妥当!!平时食餐厅海鲜拼盘系我最惊一项, 1. 要新鲜 2. 都系要新鲜! XDD 淆底, 本来唔想叫, 同行者想食就叫~点知系我满意的一项~ 鲍鱼全都系超超超超新鲜~ 活的!虾~ 睇图知几大~ 食系爽的! 海鲜拼盘, 有诚意~ $398 但我觉得性格比高~ 食过海鲜就明要食!另外女友未黎已经话要食的鳗鱼~ 我食鳗鱼经验都系软身, 甜~点知食左有惊喜~ 讲唔讲好呢~ XDD 讲左咪无惊喜啰~食落去系爽口~ 味带轻甜~ 必食!拿~ 上面呢两条系我地烧的! 先烧硬身, 再上4层甜酱油! D staff 见到话我地烧得好好~我都觉得真系烧得好好~ xDD如果肚饿可以叫个SHAKE SHAKE
我第一次去7080
韩风味浓~
服务我比5粒星~ 叫人叫左大约十五六次, 都即到。xDD
宜家学识左烧野食~xDD 要食!!
相反, 牛肉就有点逊色! 普通, 色沉,
多次韩烧, 都系食猪始终比较妥当!!
淆底, 本来唔想叫, 同行者想食就叫~
点知系我满意的一项~ 鲍鱼全都系超超超超新鲜~ 活的!
要食!
点知食左有惊喜~ 讲唔讲好呢~ XDD 讲左咪无惊喜啰~
食落去系爽口~ 味带轻甜~ 必食!
我都觉得真系烧得好好~ xDD
如果肚饿可以叫个SHAKE SHAKE 饭~ 有得玩下, 味道唔系惊喜~ 医饱男生的肚仲要点一两客, 稳阵
我同女友个别排左个名次~ 排左先知一样的xDD
1. 韩式鳗鱼
2. 鲍鱼(海鲜拼盘)
3. 又有最靓既猪腩肉
牛肉, 自行考虑。
ig
datewivfood