2023-10-07 48 浏览
呢间餐厅好特别,系一间同有格调高级家私舖融合埋一齐嘅餐厅。一张沙发成$20万😱 5会舍得买,但可以坐系餐厅个边享受下呢啲高级家私都系一种享受🤣 餐厅𠮶边价钱又离奇地贴地,一个All Day Breakfast先至$78,而且好大份,三文鱼,牛油果,菇菇,应有尽有~加埋一杯饮品,同埋绿茶雪芳蛋糕,非常满足!好值得赞系杯嘢饮,好有心机每一杯都有唔同嘅拉花,我个杯有好可爱嘅柴犬,另一杯系海马呢🤗餐厅可以俾大家租嚟开parties, cooking classes, events and dinners~ Around $3000!꧁☬小编食左咩☬꧂✅ all day breakfast ✅ green tea chiffon cake ✅ mocha✅ green tea latte (◔◡◔) ♥️ 人均伤害💰:~ $150

꧁☬小编食左咩☬꧂
✅ all day breakfast