2015-07-10
人人都话呢度full booking,其实最紧要岩timing8号风球前的两小时.......正当人人挂住赶番屋企我就同朋友走去tea一tea先 听闻窝夫系此店出色之作,作为甜品怪o既我......当然要order份试下啦!!!!但未食甜品前,食番个小食暖下胃先~~~本店推介:热辣辣铁板配上脆脆薯粒融合车打芝士,味道一流!牛扒粒反而一般,被薯粒抢哂分~~~食完小食,终于轮到主角窝夫出场lu!!!!窝夫即叫即整非常松软,而每一格都布满棉花糖粒、黑白朱古力粒粒及原粒杏仁,口感又脆又软。最特别就系好似瑞士糖士多啤梨味o既雪糕。好少店有燕麦窝夫~~~全麦窝夫充满燕麦香味,再配上拖肥酱松子仁及合桃粒出奇地非常之夹,而且拖肥酱甜味适中唔会太甜,所以整体感觉既唔觉得腻又唔会滞,令人食到停唔到口呀!!!!!如果与石板街窝夫比较,我会喜欢燕麦窝夫多d食完当然要饮番杯饮品先High Flyer:有芒果、红莓汁、云尼拿雪糕沙冰质感非常幼滑,幼滑度犹如baby food o既果蓉一样,内里毫无碎冰粒,加上红莓汁打成,酸酸甜甜好适合夏天可以令人醒神开胃
8号风球前的两小时.......
正当人人挂住赶番屋企我就同朋友走去tea一tea先
食完当然要饮番杯饮品先