话说有一晚唔知食咩好,咁岩经过呢间餐厅门口,觉得几靓,环境都唔错,就意外地发现咗好野😊😊餐厅环保真系唔错,好阔落,楼底又话,坐得好舒服,餐厅内仲有一幅好大嘅壁画,打卡一流👍🏻猪颈肉捞檬,利申,我本身系唔食猪肉嘅,因为怕肥膏嘅味,呢个猪颈肉烧得好干身,都忍唔住试左,系好味嘅😅😅大叻薄饼,同我地本时食开嘅薄饼好唔同,超薄身,个味道好特别,我自己好钟意❤️火魔牛肉,听个名又系唔知咩黎嘅😅😅见到甘特别,所以叫黎试下,一黎到会系个放左酒嘅碟度点火,烧一阵,再那焗一阵先食。味道无咩太特别,但个卖相不错🤣🤣一间好特别嘅越南餐厅,虽然餐牌上嘅选择唔算好多,但每样野都好食同环境好舒服👍🏻
猪颈肉捞檬

大叻薄饼