2016-03-06
上网睇到广告介绍$88一个钟任食韩烧 而之前都听过朋友推介BBQ7080 咁平唔系唔试呀!不过我打左20次电话先有1次有人听,book位都几麻烦,终于book左星期六12:30!开头得几枱人,慢慢都坐左8成满,见到张order纸,种类都颇多,因为得一粒钟,所以都叫晒自己想食既野,上菜非常快而且无漏单,抵赞!逐样讲先,厚切五花腩,唔特别好食,肉质偏鞋,不过唔多肥腻,只是不及系韩国咁好食。而薄切猪片会嫩身d,都几好。猪颈肉油脂多,弹牙,几爽口!大块梅头猪扒就麻麻地,肉太实,太鞋了!辣鸡肉串好惹味,不过唔钟意食辣就叫返原味,因为都几辣!薄牛舌好爽口,即使煎耐左都好好食,唔会硬!肠仔唔好食,好咸,但厚切午餐肉超好食,煎一煎,少少㶶,脆口!海鲜方面有蚝,鱿鱼,八爪鱼,鱿鱼比较出色,同蒜片一齐炒爽口好香!炉边蛋再加芝士粟米,唔洗讲,一定好食!熟食方面,只叫了泡菜煎饼,炒粉丝,拉面,泡菜锅!泡菜煎饼一开四件,内有少少海鲜,唔会面粉过多,几好!炒粉丝好爽口,但好像落了好多油!拉面就系平时韩式公仔面,唔会唔好食啦!推荐泡菜锅,d泡菜煮得好林好入味,又有少少猪腩肉同豆腐,好味!饮品方面,全部都是有汽饮品同
炉边蛋再加芝士粟米,唔洗讲,一定好食!
饮品方面,全部都是有汽饮品同啤酒,如果可以无汽饮品就更好了。
虽然标明任食一小时,当还有大概20分钟,店员就说last order,然后我地就继续烧,之后就叫我地埋单,但都无赶我地走(可能未满座),我地最后烧晒d野,食左一个半钟先走,所以都几正!
店员服务好好,有礼貌又帮手!