开开心心出粮天,约阿妈出嚟俾家用,顺便带佢哋去屋企附近食 犇殿台湾火锅 ,试吓新嘢!90分钟吃到饱 •任食放题自选汤底一款 + 自选肉类套餐+任选台式小吃 + 自助火锅配料黑毛牛肩胛肉 套餐 $285黑毛牛肩胛肉Black Angus Chuck Eye Roll犇殿 系台式style几特别,有好多唔同嘅汤底,阿妈拣咗台式浓香沙茶锅 。用手机自助落单好方便,我哋食 黑毛牛肩胛肉晚餐有劲多牛肉可以选择,丰富到呢!肉类方面有黑毛牛肩胛肉、肥美嫩口美国牛板腱、美国极黑牛三叉晶凝通透牛肉脂肪比较少重牛味、安格斯牛小排比较厚身好有口感、牛胸腹板肉。唔食牛嘅朋友仲可以有肉质好嫩滑的美国猪梅花、羊肉卷、阿嬷烧酒鸡,照顾晒一台人嘅需要。精选高质肉类,其中黑毛牛肩胛肉,香嫩而牛味浓郁,带点油花,不错之选。全部牛肉都好高质,油脂同样丰富,肉质比较柔软,合理价钱食到 high quality 肉啊!用上秘制酱汁特别惹味,亦都保留了肉的鲜味,当晚我哋最喜爱的就是encore牛肉,古早味甚有吸引力。海鲜类也有代表,啖啖肉的东港海班片、香滑鲜甜的台湾透抽(小鱿鱼)、鲜活鲩鱼片口、新鲜海虾肉质弹牙有少许虾膏、鲜甜海

90分钟吃到饱 •任食放题

黑毛牛肩胛肉 套餐 $285
黑毛牛肩胛肉
Black Angus Chuck Eye Roll

海鲜类也有代表,啖啖肉的东港海班片、香滑鲜甜的台湾透抽(小鱿鱼)、鲜活鲩鱼片口、新鲜海虾肉质弹牙有少许虾膏、鲜甜海蚬够新鲜甜美、澎湖墨鱼滑、福州鱼青滑够弹牙味鲜甜。

吃到饱 •自选美食
还有数之不尽的夜市小食,宜兰葱馅饼、夜市小香肠、台南盐酥鸡、皮蛋酱油豆腐。台湾小食十三香卤三宝真系与别不同嘅,用十三种香料做出卤水去腌牛肚、牛筋及猪肚三宝,非常入味而软滑香浓,好有台湾嘅风味,又融入了火锅元素,一次过满足晒几个唔同嘅胃口,真系好似飞咗去台湾夜市一样。

台式火锅又点可以唔识台湾鸭血呀!
去台湾旅行嘅回忆返晒嚟,仲有西门町鸭肉扁, 逢甲米血糕、麻辣鸭血

手工饺子🥟 台式鱼饺、手工菜肉饺、
福建燕饺、手工蛋饺;饱满美味,肉香软滑。本来仲想食埋屏东水莲菜,好受欢迎一早售罄👏

自助区,还有不少火锅配料,蔬菜🥬丸类,熟食小食,不能错过精致有特式的味道。饮品柜有各式罐装汽水、饮料、自家制樽装凉茶。

到最后还有甜品,犇殿 劲优惠,可以任食 Häagen-Dazs 雪糕及 movenpick,甜品的胃表示很满足。

总括来说,位置于奥运站非常方便,环境卫生非常好,服务细心,友善主动上菜快,食物好有台湾特色,食物质素亦有保证。价格不算太贵,下次可以一班朋友嚟试多啲款式,肯定会再次光顾呢!