今日到铜锣湾觅食😋 发现有间炸鸡放题几得意,日式放题见得多,炸鸡亦食唔少🤪 但呢个组合真系少见🤩 平时叫一份炸鸡都唔平,呢度炸鸡放题真系优惠😗 $128就可以任食炸鸡90分钟,再加$20仲可任食焗鸡同小食🥰🥰 而另加主菜/饮品都有优惠☺️餐厅门外放置口罩套供使用,更喺每枱都放咗胶手套,纸巾,迷你垃圾桶,供应充足,保证食得干净舒服😌炸鸡同焗鸡各有不少口味,炸鸡除基本口味再加多款期间限定,共8款;而焗鸡就有7款😋 贪心为食嘅我地就各样都叫少少😌 再加啲小食同pizza,仲有饮品🤣🤣🤣炸鸡上枱时热辣辣,香喷喷🤤 就算我地影咗咁耐相都仲保持到脆卜卜👍🏼 炸鸡做得非常出色,炸粉唔厚,炸得外脆内嫩🤤🤤 喺众多味中,黄金咸蛋同柠檬柚子系最赞👍🏼 黄金咸蛋炸鸡表面布满咸蛋黄,咸香十足🤤 而柠檬柚子炸鸡因有柚子酱,甜甜酸酸,好清新😋又可以食多几件😝😝相比之下焗鸡就较逊色,比较干身,但都唔算鞋,味道都唔错,亦都冇咁热气,可以一试😆Pizza一份就已经有4块,有4个口味,可惜味道唔算好分明,口感亦属一般😅如果胃口细嘅,落单前要慎重考虑🙈🙈🙈小食类别都唔少,而且又几好食有惊喜🤣 蜜糖牛油粟米又香又甜🌽 牛油炒杂

小食类别都唔少,而且又几好食有惊喜🤣 蜜糖牛油粟米又香又甜🌽 牛油炒杂菌充满牛油香,如果再浓味多少少就完满🍄 海蜇感觉似韩式辣酱拌日式海蜇,甜甜辣辣又爽脆,好惹味😋😋

炸鸡当然唔少得饮品😎 送到过嚟见到咁大杯真系吓亲🤭 宜家饮品仲要买一送一,真系太抵啦😆 叫咗提子特饮同菊花蜜特饮,两杯都唔错,唔会太假同太甜,几解渴😙

总括而言,餐厅性价比高👍🏼 价钱唔贵,食物又好食😋 以放题黎讲,一次叫咁多都冇漏单,上菜速度都好快😊 服务都好好,每次上菜时侍应都会说明炸鸡嘅口味,以免大家都唔知食紧咩口味😝