2023-07-17
📍 90s Lazy (山东街) (旺角)旺角山东街50号1-2楼早几日约左好耐冇见嘅中同一齐食饭倾偈!揾到呢间好趣致嘅90后文青小cafe,食物精致,令人赏心悦目🥰我哋点左两份主食、一份甜品、两杯饮品☺️就系咁闲聊左一个下午😍安格斯牛肉芝士汉堡汉堡包份量几大,见到个碟入面嘅配料都满泻,而且卖相好吸引😍包属于香软口感,牛肉新鲜手打嘅感觉,加埋蕃茄、生菜、芝士等,咬落好满足🤤伴碟嘅薯条都好脆好香口,冻左都保持到脆口口感👍黑松露忌廉杂菌意大利粉🍝一上枱已经闻到满满嘅黑松露味😋材料虽然只有杂菌,但系真系非常香口,而且意粉好挂汁,食落好滋味☺️心太软好精致好靓喔菠萝夏日茉莉花茶果然配合到个名,颜色及干柠片够晒夏日热辣辣嘅感觉😍劲岩打卡饮落非常清新又香甜🤤🤤oreo milk shake好靓,一层层嘅朱古力力酱☺️oreo饮落唔会爆甜,几惊喜🥰#文青小店 #环境舒适 #90s #旺角 #旺角美食 #美食推介 #香港探店 #美食 #高质美食 #yummy #foodie #hkfoodie
旺角山东街50号1-2楼
安格斯牛肉芝士汉堡
伴碟嘅薯条都好脆好香口,冻左都保持到脆口口感👍
黑松露忌廉杂菌意大利粉🍝
好精致好靓喔
菠萝夏日茉莉花茶
oreo milk shake
好靓,一层层嘅朱古力力酱☺️oreo饮落唔会爆甜,几惊喜🥰