餐厅: ORO曼克頓式意大利餐廳
资讯:

2022-12-30 920 浏览
圣诞正日黎左呢间餐厅😝😝Christmas set menu 总共有六道菜连甜品 我地卜左第二个session , 2030食到尾CARPACCIO DI GAMBERI SICILIANI CON SCAMPI E CAVIALE OSIETRA -Red Sicilian Prawns, Scampi, 10gr Osietra Caviar呢个红虾嘅头盘 炸咗个下身啲虾肉放喺底一啖就食到 好正☺️TARTARE DI “FASSONA” ITALIANA & TARTUFO BIANCO - Hand Cut Italian Beef "Fassona" with 3gr White Truffle我全晚最欣赏就系呢个他他,佢好似Tacos,个皮系炸芝士好香脆,配上好Fresh嘅牛肉他他 , 好特别MEZZI PACCHERI CON ARAGOSTA - Half Paccheri pasta, Blue Lobster, Fresh Cherry Tomato 手工意粉不过不失TOURNEDOS ROSSINI CON GUANCIALE - Beef Tenderloin W
圣诞正日黎左呢间餐厅😝😝

呢个红虾嘅头盘 炸咗个下身啲虾肉放喺底
一啖就食到 好正☺️

MEZZI PACCHERI CON ARAGOSTA -

Beef Tenderloin Wrapped with Guanciale Ham, Foie Gras, Port Wine Reduction
好抵 又有鹅肝又有牛扒 但食落一啲都唔油腻

Dessert 🥰🥰
值得一赞,系甜品
本身以为系一碟 点知系成个teaset 😍 感觉又可以用佢嚟再打卡
仲有杯白酒冇影到😛😛

最后一提系呢间嘅员工都好用心 同每枱嘅客人都会好倾好多计 tum 得我地好开心😉😉