2020-10-11
烧肉好推介!连我家宝宝都话好食!平时普通烧肉食得多,但我未食过和牛。400蚊可以任食,仲可以食埋刺身同寿司。宝宝话呢间坚系用日本A4和牛,冇花冇假。牛嘅肉质好唔错,都值得食同推介。放题今次special可以无限添加生蚝。不过我地自己本身对烧蚝麻麻地,兴趣不大。要赞嘅系送嘅烧蟹盖,好鲜甜,其实想encore再要,不过实在太肥喇!试下好了!呢度落单用Ipad,上菜速度都快。职员个样个个都好黑面咁,但都不失专业,好有耐性话你知啲肉点烧。见到隔离枱烧㶶哂啲肉,都会留一阵教个客点烧,烧哂俾个客先走开,呢个service都系第一次见。每人包一杯雪糕,可以话系令呢餐更满足。和牛放题,食过一次,我谂唔会半年内食第二次,因为真系好肥好肥好肥。不过真心呢间好值得大家去试。记得啲伙记黑面唔系真系黑你面嘅,本身佢冇面部表情啫。公度啲讲,呢度嘅职员服务系唔错架。
每人包一杯雪糕,可以话系令呢餐更满足。