1K
2024-12-30 0 浏览
👧🏻😋👅🍽✨A4和牛放题🤤-🇹🇼 年尾食好啲犒赏辛苦既自己🤟🏻 牛大人新出日本黑毛A4和牛餐后终于去左试, 大癫真心推😍 120分钟吃到饱最贵黄金时段$488, 食物种类繁多, 性价比好高🇹🇼 除左之前极上和牛餐都会送既M9和牛丸, 今次再加推海鲜拼盘同任食鲍鱼🤯▪️日本黑毛和牛A4+用圆碟上摆盘超靓, 每块都大大块, 油花均匀肉质软腍, 系贵价寿喜烧级数既和牛🥰 但唔系讲笑靓和牛真系少少腻, 以为自己会叫多两转, 点知比我想像中食少左, 然后就转战鲍鱼😎 记得唔好做大嘥鬼👻▫️海鲜 / 任食鲍鱼拼盘有鲜鲍鱼, 蛏子, 生蚝, 扇贝, 一人小尝一件都好满足; 而三款鲍鱼系任叫: 古法醉鲍鱼, 炭烧盐葱鲍鱼, 柚子烧汁鲍鱼, 最爱盐葱咸香弹牙好鲜味▪️鬼佬凉茶 $58/杯联乘手工啤酒厂鬼佬啤酒推出下火饮品蔗汁银菊啤, 清甜易入口凡叫两杯即可参加拼音挑战, 成功可享买一送一, 失败都有礼物送▫️汤底同枱有人唔食辣拣左阿嬷养生浓汤锅, 而期间限定既胡椒猪肚鸡同三椒酸菜鲜鱼锅都好吸引! 除左牛大人分店有得卖, 行一田都见到台湾直送肉丸同秘制汤底上架喇🙌🏻
👧🏻😋👅🍽✨
A4和牛放题🤤

▪️日本黑毛和牛A4+

▫️海鲜 / 任食鲍鱼

▪️鬼佬凉茶 $58/杯
联乘手工啤酒厂鬼佬啤酒推出下火饮品蔗汁银菊啤, 清甜易入口

▫️汤底
三椒酸菜鲜鱼锅都好吸引!