餐厅: FUMI
资讯:

2022-08-09 746 浏览
第一次LKF食野,感觉都高级啲,虽然系食放题,但环境同食物都有水准,食足三个钟!人手落单,惯咗扫code落单感觉冇咁方便😅前段任叫前菜、刺身、冷盘(包括松叶蟹脚)、天妇罗等,重点当然系食刺身同蟹脚,自己唔好蟹亦唔识食,个人食到系鲜甜冇雪味嘅!刺身就一定好过平时嘅放题啦!食到中段就上A4和牛,每人100g,个人感觉牛味重,但个烧汁都重手咗,肉质腍度可接受,但唔惊艳😂呢个价钱合格啦!头个半钟落单都出到足,之后就甩单了,order刺身同茶碗蒸,等左20分钟催过一次,过左阵只有茶碗蒸到,再等多10分钟左右先尼刺身…好彩中间叫埋一人一主菜,叫咗和牛乌冬/呑拿鱼腩丼/野菜小锅,边食边等,和牛乌冬啲牛都唔差!最后好饱都要食埋甜品,有蕨饼,brownie,雪糕,生果,满足!
2022-08-06
  • 刺身