2024-06-02 106 浏览
呢间想试好耐 之前喺社交平台见好多人讲🤣🤣一试真系不得了 3百几蚊任食有咁既质素!最贵最贵和牛Set都系$368,完全唔似一般放题既平价牛肉!啲牛完全冇筋,重肉味,大大块,超级高质!今次真系大推‼️仲包3款海鲜任食,有蚝、虾、鱼😋汤底都好多选择,仲会有期间限定,今次试咗花胶鸡汤&沙爹汤。另外最重要佢系真. 无限时,呢样野真系好吸引,有阵时约埋成班fd出黎聚下,水都未吹够,又比餐厅催住走,真系劲无瘾😮‍💨,呢度完全唔会!真系食到关门都得,嘉士伯任饮,开番个吹水大会都仲得,够哂尽兴🫡🫡-汤底:今次试左花胶鸡汤&沙爹汤,花胶鸡超浓鸡汤味,建议黎到之后,即刻饮番碗暖暖胃先!沙嗲味都好浓,好重沙茶酱味!攞嚟look牛肉真系ichiban呢!🤣个清酒卜卜蚬汤都好似好正,下次要再试埋其他汤底先!🤟🏻🤟🏻🥩肉类:🔺A4和牛肩胛肉眼肉&油脂的比例岩岩好,有啲似平时寿喜烧会食到嘅牛,超饱肚!口感弹牙有咬口,完全唔韧!劲钟意呢款肉🥹🔺A4和牛胸片真系A4纸咁薄,放落去几秒已经可以攞番起,入口个感觉好特别!🔺A4和牛后腿肉食落第一啖已经好重牛味,啖啖肉,钟意重牛味既你必试!🔺牛背峰肉油脂分布比较多,食落油香味都
仲包3款海鲜任食,有蚝、虾、鱼😋
汤底都好多选择,仲会有期间限定,今次试咗花胶鸡汤&沙爹汤。
汤底:
个清酒卜卜蚬汤都好似好正,下次要再试埋其他汤底先!🤟🏻🤟🏻

🥩肉类:
🔺A4和牛肩胛肉眼

🔺A4和牛胸片

🔺A4和牛后腿肉
食落第一啖已经好重牛味,啖啖肉,钟意重牛味既你必试!

🔺牛背峰肉
油脂分布比较多,食落油香味都几重!

🔺牛滑
呢个好特别,自已一粒粒放落火锅到,食落系好似手打既牛筋丸咁,encore左几次!

🦐🐟🦪海鲜:
有黑鱼片,虎虾&广岛蚝!全部都新鲜,大大只,特别个鱼又系encore左几次,超嫩滑

💁🏻‍♀️自助区:
🧂酱料区劲多选择!豉油都有2款拣,日本鼓油&黑蒜鼓油,跟住落左劲多芫荽,正
🍤炸物区都非常吸引,又热又脆,不过惊饱冇食太多… 有炸响聆、薯格,炸烧卖、咖哩角等等
🍢多款丸类选择(贡丸,Wasabi丸,猪肉丸…) 讲得出既都有!其中觉得鱼腐好出色,超好食,食左好多粒
🥬菜类都够多(生菜,菠菜,西洋菜,油麦菜,娃娃菜,等等等等) 同埋啲菜洗得好干净,搣开晒俾你
🍜仲有辛辣面&出前一丁任食!
🍺🧃🥤饮品:
主要系台式&韩式罐装饮品为主,不过佢连醇滑嘉士伯啤酒 都有提供!仲有茶包供应,想饮热饮都无问题!几贴心!
🍦甜品:有Haggen Daz雪糕食,加分!