2024-09-04
同同事吹开水,知道牛摩而家做紧promo,A5和牛放题买一送一!咁笋,梗系立即通知老公,放工一齐去食啦!原来呢个A5和牛放题系会员优惠,入会费只需$100,仲会回赠返$100电子现金卷添!不过就未能同今次($518)买一送一优惠一齐使用,可以留返下次⋯咁著数,我哋立即入会,拣埋个A5和牛放题,每人加$30包埋饮品同甜品⋯汤底系一人一锅, 唔使打交, 各自拣自己钟意嘅汤底;我哋拣咗人气猪骨汤同养生虫草花鸡汤,2款汤底都相当够味!基本上所有肉类、海鲜等都系手机落单,而饮品、前菜、蔬菜、丸类、甜品⋯都系喺出面自助区任君选择,选择非常丰富。我哋系为牛而嚟,当然习中火力喺「牛」度啦!今次主力食2款牛肉 – A5和牛同极尚牛小排,以任食嚟讲2款都算高质,嗌多几round都keep住个质素,抵赞!除咗牛肉之外,腐皮虾宝真系有惊喜,估唔到咁好食⋯除此之外,响铃都系诚意之作,用上自家炸响铃,脆卜卜之余仲特别好食!虾、帆立贝、广岛蚝、墨鱼圈⋯都唔错⋯食到饱饱,出面仲有甜品可以继续搏杀!甜品有雪糕、泡芙⋯最surprise系仲有大大部嘅爆谷机任你𢳂,而且焦糖劲多,十分满足!呢个优惠做到月中,下星期有时间再嚟
呢个优惠做到月中,下星期有时间再嚟食多餐先⋯