2021-12-21 961 浏览
松2人前松之和牛海鲜锅日本寿喜烧汤底日本A5和牛算系当中最屈机,有成三大块!一般来讲,我觉得将黄牛放喺火锅系好浪费,因为及不上烧肉咁好食。但今次我真系悔改:因为黄牛本身嘅脂肪比例非常之平均,所以即使系火锅自从,上水之后仍然非常好食😋 南非鲍鱼、日本帆立贝、苏格兰大铿子火灸赤身柚子沙律之前喺其他西餐厅都食过类似嘅火炙三文鱼,但喺呢度嘅鱼类同埋刺身就比较新鲜,能够做到外面系赤身有温度资源,里面仍然保留到刺身嘅鲜味,不至于沦为罐头吞拿鱼嘅口感吉列池鱼 2件将鱼类变做吉列之做法,感觉非常之英式。味道还可以,炸粉唔会太厚身,炸得香脆。不过再加埋杂锦天妇罗就系真系邪恶热气😝 刺身三款二切~油甘鱼 ~三文鱼 ~赤身店员非常之殷勤咁特别讲,刺身都系空运抵港,非常新鲜。喺食油甘鱼嘅时候,我就感受到,比起平时食嘅油甘鱼,油分真系更加丰富,水份亦都好足够,非常新鲜!松之精选海鲜串烧分别系三文鱼腩以及海鳗串烧。就咁睇,应该系搽上差唔多嘅酱汁,但系三文鱼腩本身就比较多脂肪,识落香口啲!鳗鱼嘅肉质够松软,外面烧得香脆时命押箱寿司 4件 🍣有两款,分别系三文鱼和赤身吞拿鱼。形状就似一个细细的木箱,两块饭团中间夹住左
松2人前

松之和牛海鲜锅
日本寿喜烧汤底
南非鲍鱼、日本帆立贝、苏格兰大铿子

火灸赤身柚子沙律

吉列池鱼 2件

刺身三款二切
~油甘鱼 ~三文鱼 ~赤身

松之精选海鲜串烧

时命押箱寿司 4件 🍣
有两款,分别系三文鱼和赤身吞拿鱼。形状就似一个细细的木箱,两块饭团中间夹住左一双紫菜,上面有少少甜甜地嘅樱花盐🌸

火锅野菜
时命甜品🍮 就系绿茶慕丝卷蛋