天气不隠定 去咗 193 Cafe 朝圣 叫咗杯 Pineapple Ginger Soda 同 经典 Egg San Do 估唔到三文冶爆晒馅 滑蛋加 Bacon 配沙律酱非常夹 好好味但好饱 Pineapple Ginger Soda 好清新好好饮 饮品黄色同 Cafe 好夹同好chill😎食饱饱饮佢最啱🥰虽然好饱 都后上咗个甜品 Affogato😍😍😍 Espresso中加入一个云 Vanilla 雪糕球😍 原来咖啡同雪糕好夹 原本唔好咖啡嘅我 竟然觉得好好味😋😋😋一试爱上咗😘 店员有礼同体贴 由于有客人在门外排队所以离开 买了伯爵茶 Scone 同紫薯包做外买 第二日焗返热也好好味😋Chill 咗一个下午 好开心 🥳
Chill 咗一个下午 好开心 🥳
Affogato