2024-12-06
🌟The All-star Pizza🍕 一个完整嘅pizza有齐6款星级口味,见到即刻「哗」一声,色彩好缤纷,好有食欲🤩自家制薄饼即叫即做,系走皮薄路线,入口酥脆。6款口味各有特色,满足晒咩都想试嘅大家。我最钟意Chicken Tikka,系印度风既香草汁鸡肉,带有少少辣味,配埋芝士好惹味又唔会太滞🤗忌廉鸡肉意粉🍝系手工意粉,口感非常烟靭。意粉煮得刚刚好,里满忌廉酱劲邪恶,浓郁得来唔会太腻😈最后记住叫Gelato,呢度有好多新奇嘅口味,例如泰式奶茶、花生酱、斑斓味道等等。小朋友去到个雪糕柜面前劲兴奋,仲可以加toppings,口感顺滑唔会好甜,好满足🤗餐厅仲有露天茶座,对住草地环境开扬。带埋小朋友或者宠物嚟散步再食吓嘢,好写意啊!
忌廉鸡肉意粉🍝