2023-11-23 25 浏览
Airside呢间餐厅主打澳洲精品有机咖啡豆、无麸质饮食、cocktail。而且仲系间宠物友善餐厅!钟意嘅仲可以即场买埋佢哋嘅澳洲精品有机咖啡豆、自家设计衣服同埋环保袋。✨Chicken Cheese Pizza (9 inch) $128出乎意料地辣,不过又几惹味。我钟意佢哋嘅芝士特别厚。鸡肉软腍唔干柴。✨Truffle Wild-mushroom Pasta $148酱汁口感特别creamy,仲充满黑松露嘅香气。份量好多好饱肚,男仔都食唔晒。✨Yogurt Bowl $98蓝莓乳酪嘅甜度比起大多数市面嘅乳酪低好多,反而乳酪本身嘅酸味好出。捞埋生果同埋燕麦,健康又有口感。✨Garden of Avalon $68呢款简直系green tea latte嘅进化版。佢加咗抹茶雪糕同埋牛奶布甸。抹茶雪糕浓得夸张,捞埋牛奶布甸嘅甜味就啱啱好。

✨Yogurt Bowl $98

✨Garden of Avalon $68