2020-07-06
话说朋友系klook买左classified 既coupon, all day breakfast 买一送一$118 好抵!所以黎试下。今日星期五,铺头坐唔满,限聚令下唔算好多人但d staff已经做到踢唒脚,等左好耐都未得闲理我地。落完Order又等多一轮先上黎,不过个卖相好吸引就原谅佢啦haha!一黎就咬左啖包同蛋,个包好香好好味!应该系搽左牛油再去烘!好有惊喜个包!通常all day breakfast 个包都系求奇揾块包去烘一烘就算,但呢个唔系,好满意!个蘑菇都几香,有roasted既味道,朋友好中意。美中不足既系,all day breakfast 竟然冇薯饼有d失望,虽然我本身冇特别中意薯饼,但all day breakfast 感觉薯饼要在场呀。Overall系几好食既,食物质素算系好唔错,加多几个人手更好,唔明点解可以忙到咁
个蘑菇都几香,有roasted既味道,朋友好中意。