2018-05-02
呢日天气特别热,一定要揾个冷气够劲既地方食晏先舒服。Seafood stand 环境舒适,冷气几劲,而且挂住杯冰蜜桃茶,所以再黎。叫左黑豚肉堡餐,有跟南瓜汤。上次好好饮,今次太咸😥 上次既汤有迷迭香撒面,今次无,唔靓所以都无影底。😅汉堡既黑豚肉唔太厚,可能良心发现😂所以仲有烟肉同煎蛋,煎蛋仲系流心😋 再加有蕃茄同新鲜生菜。虽然个汁只系樽装茄汁,唔特别,但整体黎讲算好食。薯角即炸又调过味,菜沙律新鲜👍🏻都非常好又唔知咩原因,系咪知天气热,抑或知我钟意饮佢杯蜜桃茶,又或者上次无晒杯,呢日既蜜桃茶特别大杯😂 又冰又冻又香又甜又酸味味,真系好好饮,好钟意❤️上次都好好饮,但细一半。可能真系无杯,因为催左几次先出比我地 😂讲埋上次食左乜。朋友食软壳蟹意大利饭,好唔好食我唔知,但佢话好食。我就食羊柳意大利粉。羊肉唔新鲜,好膻🙊 羊肉膻通常系因为皮同脂肪而有,但块羊柳唔觉有咩脂肪,更加无皮,但就膻到不得了... 好彩勉强我都仲食得落除左以上,Seafood stand 有卖啤酒,我见有几款仲系香港手工啤。有时想啤一啤,都可以黎呢度。要先去cashier点餐比钱先可以有得食😁
要先去cashier点餐比钱先可以有得食😁