2024-08-12
结婚5周年嘅anniversary,老公带咗我嚟一间好有气氛嘅餐厅。之前anniversary都一直去 omakase, fine dining,今次终于有啲唔同嘅。好少见蒸气海鲜餐厅做到咁精致,咁有feel嘅,加上夜晚嘅维港view 店员仲同我哋讲特别节日 系仲睇得到无人机表演,出面仲有一个小阳台可以影相,完全属于vvip观台!最最最紧要系啲嘢食都好好味,墨鱼滑同虾滑系自家制,每一啖都可以食得到满满嘅墨鱼同虾 肉。白鳕鱼蒸熟后嘅汤汁,真系无敌!好好饮啊,一小啖嘅精华!白鳕鱼同长脚蟹完全可以食得出每 一道海鲜都系最新鲜嘅,始终净系靠蒸气蒸熟味道都可以咁香甜,完全唔需要其他嘅配料嚟掩盖 腥味👍蒸蛋同豆腐根本就一模一样,蟹肉都好q弹,最爱嘅一道菜 😘 店员service都几好,每一道都帮我 哋准备好,我哋只需要负责食,有需要特别喜好都可以同店员提前讲一声就得。而家已经plan咗 下个月朋友生日要带佢嚟试一试🤤