餐厅: ARIA
资讯:

2024-05-17 122 浏览
二访中环兰桂芳呢间望景餐厅 @ariaitalian 食半自助餐😍 上次食过对佢地嘅海鲜印象深刻😍 忍𠮶住再encore!佢地嘅brunch 系$628 per 1成人~ 另外仲有几款main course 选择,价钱由$58-268不等~🍭Seafood海鲜系主打,有生蚝、龙虾、长脚蟹、大虾沙律、鱿鱼~ 佢地啲龙虾肉劲爽弹鲜甜!连带埋龙虾钳,大只多肉,食得劲满足!大虾沙律好食到我来回夹左几次!~ 生蚝🦪唔算大只但几滑溜~ 所有海鲜都好新鲜!🍭Salad, cold cut bar & 冷盘Cold cut bar有唔同品种嘅parma ham同芝士~ Salad & 冷盘就有好多新鲜开胃菜式~ 啲调味配搭都唔错~ 🍭利佛诺式橄榄番茄汁煮鲈鱼 (+$128)Main 就拣咗鲈鱼😍 系时令鲜鱼,鱼质食落已经觉得好鲜甜嫩滑,厚身,鱼皮煎到好香脆,加埋蕃茄汁调味真系正到爆!🍭Dessert有唔同口味嘅蛋糕如朱古力蛋糕,柠檬挞等,仲有朱古力喷泉,好玩又好食~

🍭Seafood

🍭Salad, cold cut bar & 冷盘

🍭利佛诺式橄榄番茄汁煮鲈鱼 (+$128)

🍭Dessert