💖见呢间店嘅tea set好多人都黎打卡,我今日都决定去叹下🥰!上菜前会先抽magic card,店主会解释卡片。我抽中薰衣草💐,代表需要冷静处事、谨言慎行。然后店主会比金木水火土5⃣️种精油⚗️我地拣,再滴系💧卡片上,我拣咗温和清香嘅木🪵,食嘢前令心情完全放松😌。仲有蝴蝶🦋卡片,可以写低自己嘅目标,挂系佢哋店度。1⃣️仙子乐园下午茶🫖 $298/位💖结合CBD、新猪肉🌱等新潮健康嘅产品,系一个好特别嘅体验,好味😋又IGable📸。摆盘仲配搭水晶球🔮音乐盒🎵、羽毛🪶、干花🌹等,好精致。食物包括👇🏻:🔸云雨香茶🌧:店主会比2⃣️款CBD我地拣,再滴4⃣️滴入有机菠萝🍍椰子🥥茶度,味道甜果香带蜂蜜🍯味。会上埋云朵☁️棉花糖,茶上升🔝嘅热气会令佢慢慢融化,形成落雨🌧️效果,又靓又再添一份香甜。◽️咸点🧂🔸新猪肉牛角包🥐:包香酥薄脆,食落轻盈,新猪肉虽然系素肉但同真猪肉冇乜分别!🔸蝴蝶飞舞杯🦋:包括迷你法式🇫🇷三文治🥪同玛德琳蛋糕🐚。三文治烤得香脆,内馅咸香。玛德琳蛋糕食落带浓郁杏仁🌰香。◽️甜点🍮🔸健康水果乳酪天使杯👼:靓靓玻璃天使杯🕊装住各种干果🍓、瓜子、谷物脆脆等,配上酸香滑乳酪,感觉健康。🔸法国CBD朱古力蛋糕

1⃣️仙子乐园下午茶🫖 $298/位

◽️咸点🧂

◽️甜点🍮

🔸法国CBD朱古力蛋糕🍰:面头嘅酱带CBD,口感好似brownie咁香软,朱古力🍫味香甜浓郁。

🔸英式松饼(配玫瑰酱)🥞:带提子干🍇,外皮脆,口感丰富。搭配浓香玫瑰🌹酱食令果香花香混合,味道更特别。

💖结合aromatherapy、CBD同tea🫖嘅体验,好值得黎试下,放松一下😌之余仲可以打卡!餐厅🍴环境好少女心💕,门口仲有天使翅膀👼可以打卡,同朋友👬一齐黎享受好好👍。

💖店铺仲有卖香薰、口罩😷等各种产品,种类好多,有兴趣嘅朋友可以黎睇吓。