2019-08-19
🐥B.Duck小黄鸭流沙奶黄月饼🐥望见街上唔同嘅月饼⋯原来下个月就中秋喇⋯见到今年荣华都有继续联乘B. Duck推出卡通月饼~月饼盒用咗双层木柜桶仔嚟取代,食完月饼后,可以当收纳柜用,又靓又环保!柜桶仔有两层,一层放咗4个迷你#流沙奶黄月 ,而另一层仲收埋咗个B.Duck环保袋仔添!全套「B. Duck木柜桶仔+环保袋+4个奶黄月」咁多野都只系$178,自用或者送俾人都系个唔错嘅选择!🐰卡娜赫拉的小动物流沙奶黄月饼🐰另一款卡通月饼,就系P助与粉红兔兔~同传统月饼一样,会用返铁盒装著,入面除咗有4个#流沙奶黄月饼 之外,仲会有个毛毛粉红兔兔公仔!而公仔入面其实系入埋咗个别注版P助与粉红兔兔可折叠式环保袋,比B.Duck𠮶个大少少,可以放多啲野!提早试下个流沙奶黄月,味道好香。一搣开就见到流心馅,放唔放入微波炉叮都得,而我就会习惯叮佢20-30秒,暖暖地又湿润啲,特别好食~👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻香港荣华 @wingwah_hk 📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍
望见街上唔同嘅月饼⋯原来下个月就中秋喇⋯
🐰卡娜赫拉的小动物流沙奶黄月饼🐰